pact privacy logo privacy administratie PIMS verwerkingen register AVG privacy information management system
Privacy • Accounting • Control • Tracking
Online privacy administratie - Start simple, finish fast

Informatie overal verspreid

Probeer Pact Privacy 30 Dagen Gratis! No Strings Attached

Overal losse documenten

Een verwerkingsregister bijhouden in Excel of Word is snel aangelegd maar hoe houdt je deze up to date. Waar staat de laatste versie van het register?

Is de informatie compleet?

De personeels / HR manager heeft in Excel een overzicht van de persoonsgegevens Daar bij vastgelegd wat het doel is en de wetmatige grondslag.

Elke afdelingsmanager heeft de processen beschreven waarbij persoonsgegevens worden verwerkt. Hoe wordt de informatie verwerkt op zijn afdeling? Verrijkt, gecorrigeerd, bewaard en vernietigd?

De inkoopafdeling heeft een overzicht met verwerkers overeenkomsten die afgesloten zijn met diverse leveranciers. Met een overzicht waar de persoonsgegevens vandaan komen en waar ze naar toe gaan. En afspraken over verdere verwerkingen.

De IT manager heeft het overzicht van de systemen en het netwerk van de onderneming. Overzicht van de maatregelen om de informatie te beveiliging, logisch en of fysiek.

Administratie of Boekhouding

Een verwerkingenregister bijhouden is tijdrovend en is een uitdaging voor elke MKB-er. De benodigde informatie is verspreid door de organisatie en zit vaak alleen in de hoofden van mensen .

Om de juiste informatie over verwerkingen van persoonsgegevens boven water te krijgen moet je vaak ingesleten processen van de onderneming in kaart brengen. 

Start nu je privacy admistratie met 30 dagen GRATIS Pact

Profiteer van alle voordelen die Pact u te bieden heeft. Probeer Pact Privacy 30 Dagen Gratis! No Strings Attached.

Of...

Probeer de gratis Pact Privacy Demo

Boek een demo dag waarbij wij je persoonlijk door de Pact applicatie begeleiden en je op weg helpen met je privacy administratie.

avg vereniging onetrust dporganizer privacy valley Mine PrivacyOps Transcend privacy tools

Voordat u naar de PACT privacy applicatie gaat, vragen we u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.