pact privacy logo privacy administratie PIMS verwerkingen register AVG privacy information management system
Privacy • Accounting • Control • Tracking
Online privacy administratie - Start simple, finish fast

Maak uw privacy informatie meteen beschikbaar

Maak uw privacy informatie meteen beschikbaar

Probeer Pact Privacy 30 Dagen Gratis! No Strings Attached

Data Pro Code

NLdigital heeft de Data Pro Code opgesteld, ICT bedrijven moeten kunnen aantonen dat ze aan deze code voldoen om de certificeringsprocedure in te gaan. Of je hieraan voldoet wordt getest door een onafhankelijke auditor. Als blijkt dat een bedrijf voldoet aan de Avg gedragscode ontvangt het bedrijf het Data Pro certificaat. In de code is er sprake van het bijhouden van beleidsdocumenten, verwerkersovereenkomsten, data lek incidenten, data lek meldingen. Ideaal om deze documenten, certificaten en andere requirements bij te houden in PACT-privacy®.

Nldigital

NLdigital is een collectief van ruim 600 bedrijven die de digitale transformatie mogelijk maken. Zij vertegenwoordigen wereldwijde spelers én honderden scale-ups en mkb’ers die gezamenlijk de basis vormen van digitaal Nederland. De branchevereniging NLdigital heeft voor haar leden een certificerings traject opgesteld voor de. Deze Avg gedragscode, de Data Pro Code, is inhoudelijk getoetst door de Autoriteit Persoonsgegevens en goedgekeurd.

De Data Pro certificering geeft klanten van IT bedrijven extra vertrouwen.

Toezichthouder op Avg certificering

Nu de eerste Data Pro certificaten zijn uitgereikt is het plan om de certificering in Nederland verder te gaan uitrollen. NLdigital is van plan om binnenkort een officiële toezichthouder aan te stellen.

De toezichthouder moet regelmatig gaan controleren of de ICT bedrijven zich nog aan de AVG eisen houden. Op basis hiervan kan de certificering gewaarborgd worden.

Privacy administratie ontzorgen

Dankzij het Pact-privacy® portaal kan jij voor elk van jouw klanten een complete privacy administratie uit handen nemen.

Het portaal heeft de look & feel van jouw onderneming en werkt vertrouwd voor jouw klanten.

Makkelijk en simpel je privacy administratie op orde

Onze online privacy administratie, met templates en wizards. maakt het eenvoudig om de privacy administratie van jouw organisatie op orde te krijgen.

Dankzij heldere instructies kan Pact-privacy® makkelijk en snel door een privacy medewerker worden ingevuld en bijgehouden.

Afgestemd op jouw behoeften

Pact-privacy® is een compleet product met handige wizards en vooringevulde templates. Tijdens de demo staan wij graag zoveel mogelijk stil bij oplossingen waar jij naar op zoek bent. Ontdek in onze product tour alvast over welke features jij meer over wilt horen.

Zelf alvast rondkijken?

Kun je niet wachten om zelf alvast rond te klikken in ons product? Geen probleem! Probeer Pact-Privacy® 30 dagen gratis. No strings attached.

Contact Formulier

  Veel gestelde vragen

  Je wil deze cloud software aanbieden aan jouw cliënten? Dat kan, tegen interessante condities kan de software worden wederverkocht.

  Je wil jouw eigen portaal, herkenbaar voor jouw cliënten? Natuurlijk een eigen privacy administratie met in 1 overzicht al je cliënten.

  Start nu je privacy admistratie met 30 dagen GRATIS Pact

  Profiteer van alle voordelen die Pact u te bieden heeft. Probeer Pact Privacy 30 Dagen Gratis! No Strings Attached.

  Of...

  Probeer de gratis Pact Privacy Demo

  Boek een demo dag waarbij wij je persoonlijk door de Pact applicatie begeleiden en je op weg helpen met je privacy administratie.

  avg vereniging onetrust dporganizer privacy valley Mine PrivacyOps Transcend privacy tools

  Voordat u naar de PACT privacy applicatie gaat, vragen we u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.