Online privacy administratie - Start simple, finish fast Privacy Accounting Control Tracking

Pact-Privacy Boekhouding

De AVG vereist van ondernemingen dat zij aantoonbaar voeldoen aan de wetgeving. Dat betekent dat zij dienen te registreren wat zij doen met persoonsgegevens. Er moeten registers worden bijgehouden van de verwerkingen, de verwerkers, verwerkingsovereenkomsten, inzageverzoekene, data lekken, …etc.

Boekhouding essentieel

De volgende stap is dat er periodiek audits wordt gedaan op de privacy situatie bij ondernemingen, het zogenaamde privacy assessment. Hiertoe is een privacy boekhouding essentieel. Met een sluitende privacy administratie kunt u als MKB accountant of boekhoudproffessional het risico gesprek aangaan met uw cliënten.

Portaal

Dankzij het PACT-privacy administratie portaal kunt u voor elk van uw cliënten een complete privacy boekhouding bijhouden. Het portaal heeft de look & feel van uw kantoor en zal vertrouwd werken voor uw cliënten.

Makkelijk en simpel

Onze online privacy boekhouding met templates en invulhulp maakt het eenvoudig om de privacy administratie van uw organisatie op orde te krijgen. Het kan bijvoorbeeld prima door een medewerker worden ingevuld en bijgehouden.

Partners

U wilt deze cloud software aanbieden aan uw klanten? Waardoor u zich kan focussen op het gesprek met uw klanten? U wilt uw eigen Pact-privacy portaal? Lees meer op de website van pact-privacy.

Neem contact op met Sales@pact-online.com

Contact

avg gdpr administratie tool voldoen privacy register verwerkings

TOP