Online privacy administratie - Start simple, finish fast Privacy Accounting Control Tracking

Ontdek hoe u simpel en snel een privacy administratie op zet voor de AVG.

Online demo

Benieuwd wat Pact-Privacy® betekent voor jouw privacy administratie? Duik samen met onze specialist het product in en ontdek het zelf! Reserveer gelijk een plekje in onze agenda.

Boek jouw persoonlijke demo10.0014.00Anders

Aanhef: Dhr.Mevr.

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam (verplicht)

Uw rol / functie (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoon (verplicht)

Voor resellers, uw code:


Afgestemd op jouw behoeften

Pact-privacy® is een compleet product met handige wizards en vooringevulde templates. Welke privacy software kenmerken ben jij naar op zoek? Ontdek in onze software gids alvast over welke features jij meer over wilt horen.


Zelf alvast rondkijken?

Kun je niet wachten om zelf alvast rond te klikken in ons product? Geen probleem! Probeer Pact-Privacy® 30 dagen gratis. No strings attached.


Veel gestelde vragen

De demo vindt online plaats via Microsoft Teams. Alles wat jij nodig hebt om deel te nemen is de link die wij jou toesturen op het moment dat je een demoslot reserveert. Verder is een werkende microfoon een grote bonus, dat maakt de communicatie makkelijker.

Het doel van de demo is om je live rond te leiden door ons product. Na elkaar iets beter te leren kennen, duiken we gelijk in de functionaliteiten die jouw werk makkelijker gaan maken. En tot slot laten we ruim tijd over om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

Collega’s zijn van harte welkom om aan te sluiten. Je kan de link naar de demo zelf even te delen met je collega.

Voor overige vragen kun je contact met ons opnemen via demo@pact-online.com. We proberen je dan zo spoedig mogelijk te helpen!

TOP